|
Autor
|
Poruka
|
|
Lepy JA
|
utorak, 13.travnja 2010. 14:42:56
Šta mislite kako će proći prvi moto susret u Pleternici???
|
|
mariorezo1983
|
utorak, 13.travnja 2010. 15:08:03
pa ja mislim da će to biti jedna vrhunska manifestacija u našemu gradiću i odlična promidžba jednog organiziranog kluba kao što je MK "Bulls". Očekujem jako puno motora, mnoštvo ljudi i dobar provod. Naravno i ja stižem na svojoj pili...T 14 s branicima zvani ZELENKO!
|
|
killer
|
srijeda, 14.travnja 2010. 21:57:36
tko god da jesi mario rezo,to uopće nije manifestacija,već su to prvi moto susreti u nasem kraju ako nisi znao...a za tvoju informaciju pitaj malo roditelje kako je to prije bilo u pleternici,kako su se odrzavali moto susreti?? i ne lupetaj više...
|
|
Lepy JA
|
ponedjeljak, 19.travnja 2010. 15:22:29
da, to su prvi moto susreti u Pleternici! E ja sam sudjelovao prije na tim susretima...najbolji motor sam imao i osvojio sam prvo mjesto na trci ubrzanja! Jedva čekam ove susrete...
|
|
mariorezo1983
|
ponedjeljak, 19.travnja 2010. 15:27:44
Daj Killeru ne lupetaj ti...pomest ću vas sve sa pilom...mrak je stroj! Vidjet ćeš šta je i mraka na motorčini...a ne ti, tko jesi da jesi. Nemoj lupetat ti...i vidimo se na susretu druge vrste!
|
|
Lepy JA
|
petak, 23.travnja 2010. 20:18:59
nadam se da će nas biti mnogo i da će susret uspjet vrhunski!!!
|
|
kum
|
srijeda, 12.svibnja 2010. 23:05:08
ček, ček, kakve su to sad prijetnje, čiji je veći, čiji je bolji ...
nemojte tako ...
znate da se takvo što po prvi puta, u ovo novije vrijeme, događa u pleternici.
ljudi su napaljeni ko, ko ...... da.
e zato, podržite to svojim prisustvom, uz dobru kapljicu hladne Žuje, dane pravog i odličnog rock-a uz mnoštvo bendova ... :)
viđamose
|